Διαγωνισμός
Αγαπητοί μας φίλοι,
Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί στην πρώτη προβολή της εκπομπής και μαζί του και η διάθεση των βιβλίων.
 
Τα εισιτήρια-ταξίδια για τις εκθέσεις του Ελληνικού Κόσμου και τη Θόλο περιμένουν τους νικητές της πρώτης προβολής ως και το Μάιο του 2014.

 

Αν είσαι από 10 έως 14 ετών,
απάντησε σωστά στην ερώτηση του επεισοδίου!
Κέρδισε ένα βιβλίο ή ένα εισιτήριο - ταξίδι 
για το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του ΙΜΕ!

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί.

Αποτελέσματα διαγωνισμών πρώτης προβολής

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ;
Η διαδικασία είναι απλή.  Απάντησε στην ερώτηση αφού πρώτα ζητήσεις την άδεια του κηδεμόνα σου.
ΕΚΤΥΠΩΣΕ το ΚΟΥΠΟΝΙ με τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ συμμετοχής που θα λάβεις μόλις απαντήσεις.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ;
Σε ΚΑΘΕ διαγωνισμό μπορείς να συμμετέχεις ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά. Ο διαγωνισμός ξεκινά με τη λήξη της εκπομπής. Όσοι απαντήσουν ΣΩΣΤΑ μέσα στην πρώτη ώρα από τη λήξη της εκπομπής, συμμετέχουν στην κλήρωση των 25 βιβλίων. Όσοι από αυτούς δεν κερδίσουν βιβλίο, κερδίζουν μια διπλή συμμετοχή στην κλήρωση των 50 εισιτηρίων. 

Όλοι οι υπόλοιποι που θα απαντήσουν  ΣΩΣΤΑ μέχρι τη Δευτέρα στις 16:00 συμμετέχουν στην κλήρωση με δώρο τα 50 εισιτήρια. Προσοχή όμως! Πρέπει να ζητήσεις την άδεια των κηδεμόνων σου. Οι κηδεμόνες σου, θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά και να συμφωνούν με τους όρους του διαγωνισμού.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ;
Οι κωδικοί που κερδίζουν θα ανακοινώνονται το απόγευμα της Δευτέρας -μετά τη λήξη του διαγωνισμού- στον ιστότοπο της εκπομπής.

ΠΟΥ, ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΟΥ;
Αν κερδίσεις ένα βιβλίο, έρχεσαι το Σάββατο από τις 12:30 έως τις 14:00 με εκτυπωμένο το κουπόνι με τους κωδικούς σου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, 17778 Ταύρος) και παραλαμβάνεις το βιβλίο σου. Εννοείται ότι συνοδεύεσαι από τον/την κηδεμόνα σου. Το βιβλίο μπορείς να το παραλάβεις ως και ένα μήνα μετά τη λήξη του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής. (Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

Αν κερδίσεις ένα εισιτήριο, μπορείς να το παραλάβεις ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ να παρακολουθήσεις κάποια προβολή ή έκθεση και για ένα χρόνο από τη λήξη της εκπομπής, από το ταμείο του «Ελληνικού Κόσμου» (Πειραιώς 254, 17778 Ταύρος). Μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου το εκτυπωμένο κουπόνι.

ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ;
Μπορείς να παραλάβεις ΜΟΝΟ το βιβλίο ταχυδρομικά, επιλέγοντας το πεδίο «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» και αποστέλλοντας τα στοιχεία  που θα βρεις εδώ. Μην ξεχάσεις να γράψεις τους κωδικούς σου. Όσο για το εισιτήριο, μπορείς να το παραλάβεις και να το αξιοποιήσεις σε κάποια από τις επισκέψεις σου στην Αθήνα.